Klaverkoncert

Charlotte Schou Jensen, klaver
Søndag d. 15. november kl 15.00
Medborgerhuset, Varde

Charlotte Schou Jensen er studerende på Sydjysk Musikkonservatorium.

Gennem årene har hun modtaget undervisning af både Anne Øland, Kathrine Gislinge, Søren Rastogi og Christina Bjørkøe. Hun har deltaget i MasterClasses med blandt andet Jacob Leuschner, Aleksandra Zvirblyté, Laurent Boulet, Paul Roberts og Henrik Goldschmidt.

Ud over at undervise i Musik & Billedskolen i Varde, spiller hun solokoncerter, akkompagnerer sangere og spiller stemningsmusik. Desuden er hun aktiv som kammermusiker med både fløjte, violin og cello. At give andre mennesker en god og fængende musikalsk oplevelse er altafgørende i hendes virke som musiker.

– Det er når jeg med musikken kan fortælle en historie og give mit publikum de følelser, jeg selv sidder med ved klaveret, og når jeg kan få mine elever til at opdage noget nyt og give dem lys i øjnene, at jeg føler, jeg laver det helt rigtige, siger hun.

Charlotte Schou Jensen afslutter sin kandidatuddannelse til december, og ved koncerten præsenterer hun musik, som hun spiller til sin eksamen. Det er musik af Schumann, Janacek og Schönberg.

Entré:
125 kr., stud. og pens. 100 kr.
Medlemmer: 100 kr., stud. og pens. 75 kr. Musikskoleelever u. 25 år: 20 kr.